ТРИВАЄ НАБІР ДО ІНТЕРНАТУРИ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВТИ НМУ

19.07.2016

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця здійснюється підготовка в інтернатурі за 29 спеціальностями.
Враховуючі складну фінансову економічну ситуацію в країні, за рішенням адміністрації Університету вартість підготовки в інтернатурі було залишено на рівні 2015 року.

Станом на 18 липня 2016 р. укладено 329 договорів для підготовки за 26 спеціальностями. Набір триває до 29 липня 2016 року.

Додаткова інформація для зарахування до інтернатури за посиланням http://www.nmu.edu.ua/e13.php

Слово інтерну:

Ірина Плюта, 1 рік навчання за спеціальністю “хірургія”

“Приїхала до Київа з міста Червоногоград, що на Львівщині. Після закінчення НМУ імені О.О.Богомольця чітко знала за якою спеціальністю хочу продовжувати навчання. Хірургія – це мій свідомий вибір присвятити своє професійне життя мистецтву лікування людей. Ця професія була мною обрана давно, тому де ж краще її опанувати як не в тих самих стінах, що і сам В.А.Караваєв! Вступивши до Інституту післядипломної освіти за спеціальністю “хірургія” не пошкодувала про це ні хвилини. Щоденно знаходитись в операційній та опановувати складну науку з професорами – це саме те, чого я чекала від інтернатури. Однак навчання та робота не заважають мені відпочивати, що я роблю через інше мистецтво – художнє. Усім вступникам хочу побажати наполегливості та натхнення.”