ТРИВАЄ УТЕПЛЕННЯ ТА РЕМОНТ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТОЖИТКУ №7

24.11.2016

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця завершився ремонт 13,14 та 15 поверхів студентського гуртожитку №7 (Чоколовський бульвар, 39). Розпочалася підготовка до ремонту 10, 11 та 12 поверхів.

Студентська рада Медичного факультету №2 та мешканці гуртожитку №7 (Чоколовський бульв., 39) дякують ректору Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професору Катерині Амосовій та проректору з науково-педагогічної роботи та перспективного розвитку, професору Олександру Никитюку за сприяння з утеплення зовнішніх стін гуртожитку №7 та ремонту його поверхів.

За словами заступника декана медичного факультету №2, доцента Олени Кефелі-Яновської раніше в гуртожитку була серйозна проблема з холоднечею. Зараз триває її вирішення – на завершальній стадії утеплення фасаду будівлі. «Зима з її лютими морозами, про які цьогоріч попереджають синоптики, нам не страшні, бо в кімнатах студентів тепло і затишно.

Варто зауважити, що напередодні всі старі вікна в гуртожитку поміняли на металопластикові конструкції, а також провели капітальний ремонт на трьох поверхах гуртожитку №7, зараз будівля швидше нагадує новобудову, ніж гуртожиток».

В оновлених помешканнях (кімнати блочного типу – на дві кімнати припадає один санвузол) проживатимуть студенти факультету підготовки іноземних громадян НМУ. Таких сучасних та комфортабельних умов проживання для студентів було дуже мало в Україні. Відремонтовані студентські кімнати можуть стати взірцем справжнього сучасного європейського помешкання нашої держави.

Поліпшення якості студентського побуту, створення належних умов для навчання та активного і змістовного дозвілля є одним з пріоритетних напрямків діяльності керівництва Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Тепер, коли вдалося осучаснити три поверхи гуртожитку №7, головним завданням є створення таких же умов в майбутньому на всіх поверхах та для всіх студентів університету.

Незважаючи на те, що студенти проживають в гуртожитку протягом 5-6 років, створення належних побутових умов протягом студентського життя слугуватиме хорошою мотивацією для відмінного навчання. Студенти житимуть в теплих кімнатах та не відволікатимуться на холод.

Прес-центр