МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ НМУ: ТВОРЧИЙ КОНКУРС ДЛЯ МАЙБУТНІХ ЗУБНИХ ТЕХНІКІВ

06.08.2018

Медичний коледж Національного медичного університету імені О.О. Богомольця здійснює підготовку висококваліфікованих зубних техніків. Чимало з них згодом продовжують навчання на стоматологічному факультеті НМУ, інші працюють зубними техніками, робота яких наразі дуже затребувана. Але для того, щоб стати фахівцем, необхідно мати неабиякі творчі здібності, високу мануальну підготовку. Саме тому для вступу до коледжу необхідно скласти творчий іспит з ліплення.

5 серпня такий конкурс відбувся у Стоматологічному медичному центрі НМУ імені О.О. Богомольця. Майже вісімдесят абітурієнтів продемонстрували свої здібності, виліплюючи модель зуба згідно з наданим зразком. Іспит проходив у три зміни, тривалість випробування – дві години, максимальна кількість балів – 200. Переважна більшість абітурієнтів впоралася із завданням, проте якість виконання була різна і оцінювалась журі у складі провідних викладачів коледжу Михайла Довгого та Ірини Нагорної.

Кожний абітурієнт отримав певну кількість балів, що сумувалась з середнім балом атестату та результатом випробувань з української мови. Найкращі шістдесят абітурієнтів рекомендовані до зарахування до коледжу. Журі відзначає високий рівень конкурсних робіт – більшість абітурієнтів серйозно готувались до конкурсу, чимало з них відвідали майстер-клас з ліплення, організований співробітниками коледжу для абітурієнтів.

Приймальна комісія