УЧАСТЬ ФАХІВЦІВ УНІВЕРСИТЕТУ У КОНФЕРЕНЦІЇ “АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДИТЯЧОЇ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЇ, НУТРІЦІОЛОГІЇ”

08.12.2017

29-30 листопада 2017 року у місті Києві відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична з міжнародною участю конференція «Актуальні питання дитячої гастроентерології, нутріціології».

В роботі даної конференції взяли активну участь фахівці кафедри педіатрії №1 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, під головуванням яких було проведено 2 секційних засідання: «Функціональна та органічна диспепсія у дітей» (модератор-професор Боброва В.І.) та «Захворювання гепатобіларної системи у дітей» (модератор – завідувач кафедри педіатрії №1, професор Березенко В.С.), «Особливості фармакотерапії захворювань ШКТ у дітей» (модератор- завідувач кафедри педіатрії післядипломної освіти, професор Марушко Ю.В.). З доповідями виступили також асистенти кафедри педіатрії №1: Диба М.Б., Михайлюк Х.З., Богданова Т.А.

Були представлені доповіді з проблемних питань особливостей перебігу, діагностики та лікування хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Особлива увага приділялася діагностиці та лікуванню захворювань печінки та кишечника у дітей раннього віку. У конференції взяли участь понад 300 фахівців, серед них педіатри, дитячі гастроентерологи, дитячі інфекціоністи, дитячі хірурги, лікарі сімейної практики. Також були присутніми студенти старших курсів медичних факультетів НМУ імені О.О.Богомольця.

Кафедра педіатрії №1
Медичний факультет №1