УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНІЙ 100-РІЧЧЮ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ С.І. КОРХОВА

25.04.2018

19-20 квітня на базі Вищого навчального закладу Одеський медичний університет відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю, присвячена  100-річчю з дня народження С.І. Корхова «Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини» для студентів та молодих вчених.

На конференції працювало 16 секцій різних напрямів, однією з яких була «Секція фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології». В даній секції було представлено 30 доповідей, 16 з яких доповідалися на англійській мові.

Кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини була представлена двома доповідями: «Features of prevalence of craniocerebral deformations among medical students» Ганем Софія, Дорофєєва О.Є. та   «The prevalence of posture defects among medical students» Ганем Софія, Ходан Анна, Волинець Л.М.

На основі конкурсного відбору організатори конференції опублікували збірник тез доповідей, які обиралися на конкурсній основі. До збірника тез конференцій увійшли 4 подані тези доповідей студентів  та пошукачів кафедри Фізичної реабілітації та спортивної медицини: Прима І.В. (науковий керівник доцент Коршак В.М.) – «Тютюнопаління і якість життя хворих з недостатністю коронарного кровообігу»; Мельниченко Л.В. ( науковий керівник доцент Коршак В.М.) – «Ефективність відновного лікування з використанням комбінованої тракції у хворих з люмбалгіями  та люмбоішалгіями»; Ганем Софія (науковий керівник, професор Дорофєєва О.Є.) – «Особливості розповсюдженості краніо-вертикулярних деформацій серед студентів-медиків»; Софія Ганем, Анна Ходан (науковий керівник, асистент Волинець Л.М.) – «Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини».

Кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини