УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – ДЕНЬ СТУДЕНТА 2018»

20.11.2018

15-17 листопада 2018 року Національний медичний університету імені О.О. Богомольця взяв участь у ХХХІV Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2018», яка  відбулася у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім». Організатором заходу є Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кремень, заступник директора Державної наукової установи  «Інститут  модернізації  змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Ю.М.Сафонов, заступник директора Державної наукової установи «Інститут  модернізації  змісту освіти» Міністерства освіти і науки України К.М.Левківський, голова правління Товариства «Знання» України В.І. Кушерець, аташе з наукової та університетської співпраці Посольства Франції в Україні Сільвен Ріголле, радник Посольства Республіки Польща в Україні, керівник Реферату – радник з питань науково-освітньої співпраці Посольства Республіки Польща в Україні Емілія Ясюк, радник-посланник, прес-секретар Посольства Чеської Республіки в Україні Давід Машек.

Виставка є одним з найбільших заходів в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном. Відвідувачі мають можливість отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. Майбутні абітурієнти НМУ та їх батьки знайомилися з умовами вступу, роботою підготовчих курсів, виявляли бажання відвідати Дні відкритих дверей нашого навчального закладу.

За підсумками проведення заходу НМУ імені О.О. Богомольця нагороджений Гран-прі у номінації «Інноваційна діяльність з впровадження організаційно-педагогічних процесів у закладах вищої освіти» та удостоєний почесного звання «Лідер вищої освіти України».

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки