УЧАСТЬ ЗБІРНОЇ НМУ В ЗМАГАННЯХ ХІІІ ЛІТНЬОЇ УНІВЕРСІАДИ М. КИЄВА З ПЛАВАННЯ

27.03.2017

27 березня 2017 року збірна команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяла участь в змаганнях ХІІІ літньої Універсіади м. Києва з плавання, яке відбулося в Київському національного університеті будівництва і архітектури.

У змаганнях взяли участь студенти 13 вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації м. Києва.

Збірна команда НМУ, виборюючи кожне очко на кожній з дистанцій, зайняла перше місце у своїй підгрупі. У загальному заліку збірна команда університету посіла п’яте місце, поступившись лише Національному університету фізичного виховання і спорту України, Київському національному університету імені Тараса Шевченка, Національному технічному університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського та Київському національному торговельно-економічному університету.

21 квітня розпочнуться змагання літньої Універсіади України. Наразі члени збірної команди НМУ з плавання студенти медичного факультету №1 Демчук Сергій і Колесников Станіслав, медичного факультету №2 Шадурська Катерина та стоматологічного факультету Оголь Єлена і Витвицький Роман наполегливо готуються на наступних стартів.

Бажаємо успіхів на дистанціях.

Кафедра фізичного виховання і здоров`я