УНІВЕРСИТЕТ НА ТРИДЦЯТІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ ОСВІТИ

18.11.2016

З 17 листопада 2016 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» проходить Тридцята щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2016» та виставка закордонних навчальних закладів «Education abroad» (“Освіта за кордоном”).

Організатор заходу: Товариство «Знання України», Київський молодіжний центр за підтримки Міністерства освіти та науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Протягом виставки кожен бажаючий мав змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном безпосередньо від представників як українських, так і закордонних навчальних закладів, проконсультуватися з представниками навчальних закладів, побувати на презентаціях та майстер-класах. Були представлені 140 українських вишів, серед яких і Національний медичний університет імені О. О. Богомольця.

З вітальним словом виступив Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. «Кожна освітянська виставка – це подія не тільки в освіті, а й в усьому українському суспільстві. Виставка дозволяє привернути увагу держави та суспільства до освіти, до науки, до сфер, які дійсно мають бути пріоритетними в нашій країні. Тому що в умовах інноваційного типу прогресу саме освіта і наука є найпріоритетнішими, адже інакшого шляху до конкурентоспроможної країни немає», – зазначив він. Представники організаційного комітету та учасники виставки привітали Національний медичний університету імені О.О. Богомольця з 175-річним ювілеєм.

У виставці брали участь навчальні заклади і організації Польщі, Кіпру, Чехії, Австрії, Великобританії, Естонії, Іспанії, Латвії, Литви, Малайзії, Німеччини, Румунії, Словаччини, Туреччини, України.

Під час виставки відбулося нагородження учасників. НМУ імені О.О. Богомольця отримав гран-прі у номінацій «Розвиток студентської науково-дослідної роботи» та був удостоєний почесним званням «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Нагадаємо, XXX виставка «Освіта та кар’єра 2016» триватиме до 19 листопада (з 11:00 – 17:00 год.).

Прес-центр