В ОСТ “МЕДИК” РОЗПОЧАВСЯ ЛІТНІЙ СЕЗОН ВІДПОЧИНКУ СТУДЕНТІВ ТА СПІВРОБІТНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ

03.07.2018

Оздоровчо-спортивний табір «Медик» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочав літній оздоровчий сезон. Заїзд першої зміни відбувся 2 липня 2018 року. 170 студентів та 68 співробітників університету відпочиватимуть протягом 10-х днів у мальовничій місцевості Київської області, на узбережжі річки Козинка. Загалом заплановано три зміни, під час однієї табір може приймати до 200 студентів НМУ.

Варто зазначити, що завдяки адміністрації НМУ, відпочинок для студентів абсолютно безкоштовний. Він передбачає проживання в дерев’яних 3-, 4-місних будиночках, 3-х разове збалансоване харчування, забезпечення спортивним інвентарем та доступ до медичного обслуговування. За останні чотири роки, завдяки зусиллям адміністрації НМУ та професора Катерини Амосової, табір суттєво оновив свою матеріально-технічну базу: зроблено ремонти, встановлені санвузли, закуплено ігровий інвентар, а також капітально відремонтовані будинки для відпочинку – цьогоріч до 15 відновлених минулого сезону додалися ще 9. Окрім того, у студентів, які відпочиватимуть у таборі цього літа, з’явиться можливість проводити вільний час на капітально реконструйованому танцювальному майданчику. А перед сценою, де відбуватимуться концерти та вистави, встановлено нове покриття та зручні сидіння.

В перший день відбулося офіційне знайомство з керівництвом табору та профспілковим активом, а на завершення – концерт артистів клубу НМУ «Медик». Відпочивальники активно реагували на кожен виступ вокалістів клубу Ліни Шеремет та відомого акордеоніста Олега Микитюка. Крім того, як розповів завідувач кафедри фізичного виховання і здоров’я доцент Тарас Гусєв, у таборі працюватимуть викладачі кафедри, які вже розробили план різноманітних спортивних заходів. Особливу активну участь у роботі табору беруть представники студентської профспілки НМУ під керівництвом голови оздоровчого комітету Уляни Скоробагатової.

Прес-центр