В ТАБОРІ “МЕДИК” НОВІ ЛІТНІ БУДИНОЧКИ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ СТУДЕНТІВ

21.06.2017

21 червня 2017 року члени Постійно діючої комісії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, яка займається обстеженням приміщень і прийманням в експлуатацію закінчених після ремонту об’єктів, відвідала Спортивно-оздоровчий табір «Медик», який знаходиться в мальовничому місці Київської області – с. Козин на березі річки Козинка. Комісія у складі голови – начальника відділу з капітального ремонту та будівництва Клавдії Виноходової та начальників структурних підрозділів Університету перевірили стан готовності 15 капітально відремонтованих літніх будинків для відпочинку студентів. «На сьогодні роботи виконані в повному обсязі, в будинках підсилили підлогу, несучі конструкції покрівель та зробили зовнішнє і внутрішнє (дерев’яною вагонкою) оздоблення, а також виконали електромонтажні роботи, замінили вікна та двері, встановили москітні сітки та замінили покрівлю будинків. Будиночки знаходяться в центральній алеї табору та розраховані на чотирьох відпочивальників. Капітальний ремонт тривав місяць», – розповіла Клавдія Виноходова.

Протягом наступних років, за сприяння ректора Університету, професора Катерини Амосової заплановано оновлення будиночків щороку перед початком сезону літнього відпочинку. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Вченої ради: поступово ремонтувати будиночки для відпочинку студентів та співробітників НМУ до їх повного замінення. Також цього року на території табору Медик встановлено літні умивальники. Сьогодні територія табору відпочинку студентів впорядкована і вже очікує відпочиваючих. Нагадаємо, проживання здійснюється в одноповерхових дерев’яних будиночках, які обладнані меблями. Ще минулого року старанням адміністрації Університету було капітально відремонтовано будівлі санвузлів та туалетів, зроблено сучасні чоловічі та жіночі душові кабіни зі змішувачами, підведено гаряче водопостачання, встановлені нові бойлери.
НМУ імені О.О. Богомольця запрошує студентів та співробітників Університету провести літній відпочинок в СОТ «Медик», який розташований в екологічно чистій зоні поблизу р. Козинка та передмісті Києва – Конче-Заспі. Табір «Медик» у літній період 2017 року працюватиме з 1 липня по 9 серпня протягом 4 змін, кожна зміна по 10 днів:
І зміна – з 1 липня по 10 липня;
ІІ зміна – з 11 липня по 20 липня;
ІІІ зміна – з 21 липня по 30 липня;
ІV зміна – з 31 липня по 09 серпня.

За детальнішою інформацією звертайтесь до Профкому

Прес-центр