В УНІВЕРСИТЕТІ ОБЛАШТОВУЮТЬ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО ПРОВЕДЕННЯ ОСКІ-1

14.02.2018

Для максимальної реалізації всіх навчальних цілей та ефективного використання кожного приміщення навчального закладу керівництво Національного медичного університету імені О.О. Богомольця прийняло рішення про створення спеціального методичного центру. В цокольній частині будівлі морфологічного корпусу розпочалося облаштування приміщень для розташування навчального центру підготовки студентів до проведення об’єктивного структурованого клінічного іспиту ОСКІ-1. Ремонтні роботи тривають з 10 січня 2018 року.

Адміністрація університету доклала багато зусиль, щоб приміщення, в яких раніше знаходився склад, змогли переобладнати під Центр ОСКІ. Тут заплановано створення 12 кабінетів для кожної станції, де студенти відпрацьовуватимуть компетентності. Також буде обладнано окремий вхід з боку санітарно-гігієнічного корпусу. В рамках програми енергозбереження всі вікна будуть замінені на нові металопластикові та енергоефективні. Тривають роботи зі встановлення нової підлоги.

Центр передбачатиме окремі приміщення, які суміжні між собою для кожної з 12 станцій ОСКІ. Особливість полягає в тому, що кожна з цих станцій матиме своє специфічне матеріальне обладнання, яке чітко підтримує ті цілі, які висуваються до ОСКІ-1. За станцією будуть закріплені викладачі, які відповідно до міжнародних стандартів проводитимуть за спеціально розробленими чек-листами оцінювання, а де необхідно – будуть спеціально підготовлені стандартні пацієнти. Таким чином студент отримає можливість в лімітовані відрізки часу проходити кожну з цих 12-ти станцій ОСКІ відповідно до плану іспиту, а після проходження отримуватиме одразу ж результат.

Прес-центр