В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ЛЕКЦІЯ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ПСИХІАТРИЧНОЇ КЛІНІКИ МЮНСТЕРЛІНГ (ШВЕЙЦАРІЯ) ГЕРХАРДА ДАММАНА

28.03.2017

27 березня 2017 року на кафедрі психосоматичної медицини і психотерапії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася лекція головного лікаря, директора психіатричної клініки Мюнстерлінген, Тургау (Швейцарія), професора Герхарда Дамманна на тему “Нарцисичний розлад особистості”.

Модератор зустрічі – завідувач кафедри психосоматичної медицини і психотерапії, професор Олег Чабан. На заході були присутні студенти університету, а також лікарі різних спеціальностей, психологи.

Захід проводився в рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння між НМУ та психіатричною клінікою Мюнстерлінген. Лекція входить в цикл лекцій “Психодинамічна психотерапія розладів особистості”. Заплановане ще кількох зустрічей з даного циклу протягом 2017 та 2018 років на теми: «Шизоїдний розлад особистості», «Антисоціальний розлад особистості», «Психодинамічна діагностика рівня функціонування особистості», «Лікування розладів особистості».

Додаткову інформацію про заплановані заходи та відеозапис всіх лекцій, можна знайти на сторінці кафедри психосоматичної медицини і психотерапії у Facebook та Youtube-каналі

Кафедра психосоматичної медицини і психотерапії