В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

24.04.2017

21 квітня 2017 року в морфологічному корпусі Національного медичного університеті імені О.О. Богомольця відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів.

Захід відбувся за участю проректора з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти Олександра Науменко, декана фармацевтичного факультету Тетяни Реви, заступника декана стоматологічного факультету Валерія Філоненко, заступника декана медико-психологічного факультету Богдана Божука.

У своєму виступі професор Олександр Науменко розповів абітурієнтам про історію розвитку Університету, факультети та спеціальності, про значний науково-педагогічний потенціал викладацького складу університету, вагому матеріально-технічну базу та окреслив перспективи навчання. В свою чергу, відповідальний секретар приймальної комісії Юрій Марущенко інформував про основні умови вступу в 2017 році, перелік спеціальностей, які можуть обрати абітурієнти. На завершення були надані вичерпні відповіді на запитання майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам.

Також ознайомитись детальніше з умовами вступу можна за посиланням.

Серед присутніх абітурієнтів було проведено анкетування, результати якого дають уявлення про контингент майбутніх першокурсників НМУ.

Прес-центр