ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ

31.05.2018

31 травня  відбулося засідання студентського наукового гуртка  кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини за темою: «Фізична реабілітація хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу» під керівництвом доцента кафедри Коршака В.М.

На засіданні студентського гуртку було представлено 12 доповідей,  4 з них були відмічені НПП кафедри. Найкращі доповіді з презентацією  матеріалу  та  демонстрація   практичних навичок були представлені студентами: Дерба М.С.  Лікувальні положення тулуба і паретичних кінцівок  у хворих з гострим порушенням мозкового  кровообігу. Олексієнко  М.О. Пасивні фізичні вправи для паретичних кінцівок  у хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу. Шандра О.В. Лікувальні положення  дистальних відділів паретичних кінцівок у хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу. Баранчук Р.А. Навчання ходьбі  хворих з гострими порушеннями мозкового кровообігу.

Представлені студентами наукового гуртка доповіді і практичні навички можуть свідчити про те, що своєчасне, адекватне і систематичне застосування  засобів фізичної реабілітації хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу доступно кожному хворому при свідомому відношенню лікарів до їх патогенетичного впливу.

Кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини