ВІДБУЛИСЯ ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ З ІНОЗЕМНИМИ СТУДЕНТАМИ 1 КУРСУ

23.11.2017

22 листопада 2017 р. в актовій залі фізико-хімічного корпусу Національному медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися виробничі збори іноземних студентів першого курсу.

На зборах, які були присвячені особливостям навчального процесу були присутні: декан по роботі з іноземними студентами, доцент Володимир Сулік, перший заступник декана, доцент Тетяна Тімохіна, заступники декана: асистент Тетяна Лахтадир, старший викладач Марія Ластовець та заступник начальника навчально-методичного відділу Валерія Соручан.

Декан по роботі з іноземними студентами, доцент Володимир Сулік розповів іноземним студентам першого року навчання про аспекти навчання в НМУ, перебуванні в Україні, а також умови проживання в гуртожитку.

Заступник  начальника навчально-методичного відділу Валерія Соручан виступила із детальною презентацією  розповіла першокурсникам про організацію та новації навчального процесу, а саме: про графік навчального процесу, шкали оцінювання знань, АСУ електронний деканат,  форми контролю знань в Університеті, тривалість навчального року, про особливості складання іспитів, ліквідацію академічної заборгованості. Про обов’язки та важливість доброї виконавчої дисципліни під час навчання іноземним студентам розповіли представники деканату по роботі з іноземними студентами. Адаптація іноземних студентів в університеті є надзвичайно важливою, щоб дізнатися про проблеми, почути запитання та дати на них максимально детальні й доступні відповіді.

Прес-центр