ВІДБУЛИСЯ ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

18.01.2017

13 січня 2017 року в лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися виробничі збори за участю голови Державної екзаменаційної комісії та завідувачів випускаючих кафедр факультету зі студентами випускних курсів фармацевтичного факультету заочної форми 2016/2017 н.р.

Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 08.1-30/33881 від 26.12.2016 року Головою екзаменаційної комісії фармацевтичного факультету (денна та заочна (1 та 2 потоки) форми навчання) за спеціальністю «Фармація» у 2017 році обрано завідувача кафедри фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, професора, Ірину Ніженковську.

Під час виробничих зборів Голова ДЕК проінформувала студентів про умови допуску та розклад проведення Державних випускних іспитів, склад ДЕК І та ІІ-го потоків (Членів ДЕК та екзаменаторів).

Завідуючі випускаючих кафедр фармацевтичного факультету: фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, фармакогнозії та ботаніки, аптечної та промислової технології ліків, організації та економіки фармації, клінічної фармакології та клінічної фармації надали інформацію про переліки теоретичних питань та практичних навичок з дисциплін, регламент кожного з іспитів та критерії оцінки знань, вмінь і навичок випускників.

Деканат фармацевтичного факультету бажає всім студентам випускних курсів заочної форми навчання успіхів, терпіння, наснаги, плідної роботи, гарних результатів, високих досягнень та вдалого завершення іспитів для отримання омріяного диплому.

Деканат фармацевтичного факультету