ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА ІМЕНІ О.А.КИСЕЛЯ

26.06.2017

16 червня 2017 року в лекційній аудиторії №1 імені М.М. Амосова Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися Загальні збори Студентського наукового товариства імені О.А.Киселя.

На засіданні буди присутні завідувач відділу наукової роботи студентів, д.мед.н., професор Л.Л. Пінський та науковий консультант СНТ імені О.А. Киселя, д.мед.н., професор О.А. Бур’янов. З вітальним словом до присутніх звернувся професор Леонід Пінський, підсумувавши насичений науковими подіями та здобутками рік та назвав найголовніші заходи, проведені СНТ імені О.А. Киселя та відділом наукової роботи студентів. Зокрема вперше в університеті були організовані та проведені: науково-практична конференція студентів, інтернів та молодих вчених «Цікаві клінічні випадки», освітня наукова програма з 20 лекцій протягом 5 місяців за 4 напрямками, лекції-тренінги з навчання студентів щодо підготовки статей та презентацій, «Квітнева студентська наукова сесія» з 23 секційних засідань, 6 Всеукраїнських студентських олімпіад, Всеукраїнська універсіада з клінічної фармакології, успішно пройдена контрольна перевірка комісією щодо відповідності роботи СНТ європейським стандартам ISO-2009, кафедрами підготовлено 25 студентських наукових робіт на Всеукраїнській конкурс-захист, відпрацьована логістика співпраці СНТ з Медичним університетом м. Лодзь (Польща) щодо підготовки Міжнародної жовтневої студентської конференції англійською мовою. Щирі слова привітання також висловив професор Олександр Бур’янов, побажавши студентам гарного відпочинку та наснаги до нових звершень. Під час зборів з доповіддю виступив гість – доктор Пабло Боіксед (Director Médico de la Clínica Biolaser La Moraleja, Madrid, Spain), який прочитав лекцію «Креативність, мотивація та майбутнє дерматології». що Захід відвідали не лише студенти, а й лікарі-дерматологи – співробітники кафедри дерматології та венерології НМУ імені О.О. Богомольця.

Про результати роботи Студентського наукового товариства за 2016 – 2017 навчальний рік та значущі події студентської науки, які були реалізовані завдяки безперервній підтримці адміністрації Університету та старанній роботі Ради та Активу СНТ імені О.А. Киселя, розповіла голова Ради СНТ імені О.А. Киселя Софія Ніколаєнко у своєму звіті.
Також відбулося нагородження Почесних членів СНТ імені О.А. Киселя, якими за рішенням Ради Товариства стали: Станіслав Устінов, Данило Мазур, Оксана Долгополова, Євгеній Костюченко та Дмитро Павленко. Грамоти та подяки отримали старости найактивніших студентських наукових гуртків кафедр університету та члени Ради та Активу СНТ. Протягом зборів члени студентського наукового товариства отримали першу партію членських посвідчень у новому дизайні. Під час зборів було проведене анонімне голосування для визначення голови ради СНТ імені О.А. Киселя і членів ради СНТ. За результатами голосування головою Ради СНТ імені О.А. Киселя було обрано Софію Ніколаєнко, (студентка 4 курсу медичного факультету №1).
До нового складу Ради СНТ ввійшли
1. Богдан Авраменко (медичний факультет №2, 4 курс);
2. Ігор Архипов (медичний факультет №2, 5 курс);
3. Андрій Бухенський (медичний факультет №1, 4 курс);
4. Алла Витищенко (медичний факультет №2, 4 курс);
5. Рашад Мамедов (медичний факультет №3, 5 курс);
6. Валерій Орел (медичний факультет №2, 3 курс);
7. Роман Павленко (медичний факультет №1, 2 курс);
8. Олександр Передерій (медичний факультет №1, 4 курс);
9. Юрій Підченко (медичний факультет №2, 4 курс);
10. Анна Семеха (медичний факультет №2, 4 курс);
11. Сергій Середа (медичний факультет №2, 5 курс);
12. Микита Толіашвілі (медичний факультет №2, 4 курс);
13. Ксенія Фоменко (медичний факультет №2, 4 курс);
14. Нікіта Фоменко (медичний факультет №3, 4 курс).

Рада та Актив СНТ імені О.А. Киселя висловлюють подяку адміністрації НМУ імені О.О. Богомольця на чолі з ректором, член-кореспондентом НАМН України, професором Катериною Амосовою за підтримку і надання можливостей для розвитку студентської науки.

СНТ імені О.А. Киселя
Відділ наукової роботи студентів