ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “СТОМАТОЛОГІЯ”

22.02.2017

21 лютого 2017 року згідно з Наказом МОН України від 09.12.2016 р. № 1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Стоматологія».

Участь в олімпіаді взяли 19 студентів стоматологічного факультету: 11 – п’ятого курсу і 8 – четвертого.

Учасників олімпіади привітала декан стоматологічного факультету, професор Наталія Біденко. Вона побажала плідної творчої праці та успіху в інтелектуальному змаганні з фаху, а також наголосила на важливості постійного вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок для опанування майбутньою спеціальністю.

До складу журі увійшли представники всіх профільних кафедр: терапевтичної стоматології, ортопедичної стоматології, хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії, дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань, хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку, ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології.

Студенти відповідали на запитання і вирішували ситуаційні задачі з різних розділів стоматології. Із завданнями більшість впоралась успішно, продемонструвавши хороший рівень підготовки. Переможці незабаром будуть відстоювати честь Університету на ІІ етапі олімпіади, що проходитиме в Українській медичній стоматологічній академії у м. Полтава.

Деканат стоматологічного факультету