ВІДБУВСЯ КВЕСТ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №2

18.09.2017

15 вересня 2017 року Студентська Рада Медичного факультету №2 організувала посвяту своїм першокурсникам у вигляді квесту, суть якого полягала в успішному виконанні семи завдань, звичайно ж, пов’язаних з медициною.

Студенти змогли продемонструвати свою інтуїцію, погоджуючись або заперечуючи невідомі для них, покищо, медичні факти. Винахідливість, за допомогою якої, без слів демонстрували певні терміни. А також, власні знання, за допомогою яких на дотик розрізняли анатомічні препарати. Кожен учасник залишився задоволеним, адже мав змогу проявити свої якості у командній грі та показати себе гідним студентом Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця. Перемогу здобула команда “Медики-ведмедики” (представники 16 групи, капітан — Король Ярослав) з чим ми їх і вітаємо!

Але на цьому посвята не закінчилася. Можна сказати, що тепер квест очікував старшокурсників, яким було влаштовано бліц-опитування від студентів першого курсу. Недарма говорили: «Той, хто володіє інформацією – володіє світом!». Та поки ми бажаємо їм стати зразковими студентами та чудовими лікарями! Студентська посвята-квест в майбутньому може стати традицією Медичного факультету №2!

Студентська Рада Медичного факультету №2