ВІДБУВСЯ СЕМІНАР «ЦИФРОВЕ НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ»

24.01.2018

23 січня 2018 року на кафедрі україністики НМУ імені О.О.Богомольця, за сприяння Фонду імені Фулбрайта в Україні, для викладачів Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбувся семінар з комп’ютерних технологій і цифрового навчання, який провела доктор Бетул Черкавскі з Університету Арізони (США).

На семінарі були також присутні головний науковий співробітник Інститут вищої освіти НАПН України Сергій Курбатов, координатор програм обміну для науковців Фонду імені Фулбрайта в Україні Вероніка Алексанич, а також професорсько-викладацький склад НМУ.

Під час семінару доктор Бетул Черкавскі розповіла про сучасні методики та інструментами для викладання з використанням новітніх цифрових технологій. Зокрема, було розглянуто питання ролі Web-технологій у навчальному процесі, навчальні блоги та ресурси для ефективного процесу навчання та викладання, системи управління навчанням та стратегії викладання за провідними педагогічними методиками.

В рамках семінару представники Фонду імені Фулбрайта також презентували програми, які надає Фонд, умови участі у конкурсах на отримання стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень в університетах США.

 

Прес-центр