ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН-КУРС “ВСТУП ДО КАРДІОЛОГІЇ. ПАТОФІЗІОЛОГІЯ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ”

10.04.2017

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця – перший медичний університет країни, який приєднався до платформи @Prometheus (https://prometheus.org.ua/).

На платформі Prometheus відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс “Вступ до кардіології. Патофізіологія серцево-судинної системи” (https://courses.prometheus.org.ua/courses/NMU/Cardiology101/2017_T1/about).

Як зрозуміти молекулярні механізми скорочення серця і “знайти” серед них вихід на патологію? Що таке ремоделювання серця? Які процеси лежать в основі розвитку ішемічної хвороби серця? Як зрозуміти патологію артеріальної гіпертензії, атеросклерозу?

Відповіді на ці та безліч інших запитань тепер отримати легко, адже до Prometheus приєднується Національний медичний університет імені О.О. Богомольця.

У курсі, що створений викладачем університету Ларисою Заряною та студентською платформою KIVI (https://www.facebook.com/KIVIscience/ ) є все для старту вивчення такої складної клінічної дисципліни як кардіологія – базові деталі, необхідні поняття з нормальної анатомії, гістології, фізіології, на основі яких ґрунтується подальше детальне пояснення складних патологічних процесів, їх етіологію та навіть можливі напрямки терапевтичного коригування.

Посилання на курс:

https://courses.prometheus.org.ua/…/Cardiolog…/2017_T1/about

Долучайтесь до офіційного твіттер-акаунту курсу – https://twitter.com/OpenNMUx.

Відео https://www.facebook.com/prometheusmooc/?fref=ts

Навчайтеся із задоволенням!