ВІДКРИТО НОВИЙ БІБЛІОТЕЧНИЙ КОМПЛЕКС

26.06.2018

25 червня в фізико-хімічному корпусі НМУ відкрито новий бібліотечний комплекс, який складається з двох читальних зал та конференц-зали.

Щойно відремонтовані читальні зали оснащено новими меблями, сучасними комп’ютерами, а в конференц-залі є мультимедійний проектор. Читальні зали буде укомплектовано підручниками та книгами українською, англійською та російською мовами з хронологічним об’ємом – 3-5 років. Також цьогоріч закуплено багато англомовних посібників найкращих світових видавництв. Найближчим часом бібліотечний комплекс підключать до мережі Інтернет. В комп’ютери вже завантажено 62 англомовних видання, які будуть доступні для читання.

На відкриття бібліотечного комплексу завітали адміністрація університету, декани, викладачі та студентський актив. Професор Катерина Амосова поцікавилась доступом до фахових журналів з медицини та баз. «Працівникам бібліотеки, спільно з молодими вченими, варто з’ясувати які фахові журнали найбільш затребувані для університету, щоб в подальшому їх закупити, – зауважила Катерина Амосова. – З 1 вересня бібліотека повинна мати не лише відремонтовані приміщення, а й якісні бази».

Наразі бібліотека працює на провідній системі автоматизації бібліотек – ІРБІС (інтегрована бібліотечно-інформаційна система, яка розвивається).

Прес-центр