ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ АКАДЕМІКА НАМН УКРАЇНИ І.М.ТРАХТЕНБЕРГА !

12.11.2018

12 листопада 2018 року в.о. ректора НМУ імені О.О. Богомольця, професор О.М.Науменко, професор Ю.Л.Кучин, професор О.А.Канюра, академік НАН та НАМН України, завідувач кафедри мікробіології, вірусології та імунології, професор В.П.Широбоков, член-кореспондент НАМН України, завідувач кафедри гігієни та екології №1, професор В.Г.Бардов привітали з 95-річним ювілеєм з Дня народження академіка НАМН України, член-кореспондента НАН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата державної премії України в галузі науки і техніки, професора ІСАКА МИХАЙЛОВИЧА ТРАХТЕНБЕРГА.

 

Вельмишановний Ісаку Михайловичу!

У цей урочистий день Вашого славного Ювілею прийміть найщиріші привітання від багатотисячного колективу Національного медичного університету імені О.О.Богомольця!

Незважаючи на Ваш солідний багаж знань, Ви продовжуєте постійно працювати над його поповненням. Ви унікальна за своєю обдарованістю та добропорядністю людина.

Від усього серця бажаємо Вам, вельмишановний Ісаку Михайловичу, зберегти й надалі невтомну енергію, впевнено рухатись вперед до висот наукових відкриттів, наснаги у творчих задумах, талановитих учнів і однодумців, реалізації Вашого різнобічного наукового і особистісного потенціалу в ім’я найціннішого – здоров’я та життя людини!

Нехай життєвий шлях буде довгим та світлим, незмінними супутниками будуть успіх, щастя і добро, міцне здоров’я, любов і злагода у Вашій родині, а цей чудовий день та кожен наступний й надалі приносять бажання працювати і творити!

Адміністрація Університету