ВІЗИТ ІТАЛІЙСЬКИХ КОЛЕГ В СТОМАТОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР НМУ

20.07.2016

19 липня 2016 року в Стоматологічному медичному центрі НМУ імені О.О.Богомольця відбулася робоча зустріч з представником University of Chieti (Італія) Яною Досталовою та генеральним представником компанії «Micerium» Людмилою Фецин.

В.о. директора Стоматологічного медичного центру Віталій Чопчик проінформував гостей про основні напрямки роботи і висловив впевненість в можливості налагодження тісної співпраці.  Зокрема, розглядалися питання щодо освітньої та наукової співпраці між університетами за напрямом “Інноваційні композитні матеріали в стоматологічній практиці “, організації та підготовки студентів для участі у щорічному конкурсі з реставрації зубів Allemand Trophy, фінал якого проходить в Італії.

В перемовинах також брали участь проректор з міжнародних зв’язків, професор Олеся Линовицька та доцент кафедри терапевтичної стоматології Юлія Коленко.

Крім того, гостям був представлений Стоматологічний центр: аудиторії, клінічні кабінети кафедри дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань, сучасне обладнання для вивчення оклюзії та класи з фантомами.

Прес-центр