ВІЗИТ КОЛЕГ З ПІВДЕННО-АФРИКАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ ДО СТОМАТОЛОГІЧННОГО МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ НМУ

12.04.2017

10 квітня 2017 року до Стоматологічного медичного центру (СМЦ) Національного медичного університету імені О.О. Богомольця з візитом завітав лектор і науковець Університету Західно-Капської провінції (Південно-Африканська Республіка) пан Могаммад Табіт Пек.

На зустрічі були присутні директор СМЦ, професор Андрій Копчак, проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи, професор Олеся Линовицька, декан стоматологічного факультету, професор Наталія Біденко.

Під час візиту для гостя провели екскурсію по Стоматологічному медичному центрі. Пан Могаммад Табіт Пек відвідав кафедру терапевтичної стоматології, дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань, де для нього продемонстували як проходить конкурс серед студентів на кращу реставрацію фронтальної групи зубів.

Крім того, гість з Південно Африканської Республіки поспілкувався зі студентами 4-го та 5-го курсів щодо проблем пародонтології. Іноземний колега побував у фантомному класі, в кабінеті лазерної стоматології та хірургічного відділення. В рамках візиту з науковцем було обговорено напрямки подальшого співробітництва та можливість підписання меморандуму про взаєморозуміння з метою розвитку співпраці в сфері стоматології, проведення спільного наукового проекту з пародонтології.

Пан Могаммад Табіт Пек відвідав НМУ в контексті його участі в Міжнародному симпозіумі «Гіалуронова кислота в стоматології: наука та прогрес» (8-9 квітня), співорганізатором якого була кафедра терапевтичної стоматології НМУ.

Відділ міжнародних зв’язків