ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ЧОТИРНАДЦЯТИЙ

27.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Алла Годованюк Київська обл. «Я випускниця Київського медичного коледжу №4 і вже отримала направлення на роботу і столичний центр серця. Буду працювати операційною медсестрою – помічником анестезіолога. Але мрію про подальше фахове зростання, адже мені як спеціалісту важливо знати механізм дії ліків і їхній побічний вплив на організм людини. Я гарно навчалася в коледжі, ретельно готувалася до вступного іспиту, тому вважаю, що маю всі шанси продовжувати освіту у вищому медичному закладі».

 

 

 

 

 

 

Микола Романенко м. Київ. «Я народився у студентській сім’ї. Мій батько Олег Володимирович був тоді третьокурсником Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, а нині він – високопрофесійний лікар-уролог. Подаю документи на медичний факультет і маю намір продовжувати справу батька».

 

 

 

 

 

 

 

 

Інна Кузніцова Луганська обл. «Коли навчалася у старших класах неждано розпочалася війна. Нам ще пощастило, українська армія  зупинила ворога ідо нашого містечка військові дії не дійшли, але ми жили в постійній тривозі, на наших очах проходила військова техніка та українські бойові підрозділи. Я з дитинства мріяла стати лікарем, але події останніх років внесли корективи в мої плани. Нині хочу стати військовим медиком, бо вважаю, що ця професія дуже важлива і потрібна».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр