ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ СЬОМИЙ

18.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ: 

Василь Кусяк м. Житомир. «Я прагну жити багатогранним і цікавим життям і змінювати себе через пізнання навколишнього світу. В мене вже є чим пишатися – я золотий призер Міжнародної олімпіади з екології, яка проходила цього року в Тбілісі (Грузія). Протягом шести років професійно займаюсь плаванням. Знаходжу час грати у європейські мережі комп’ютерних ігор, що дає можливість спілкуватися з ровесниками з багатьох країн, але пріоритетом є медицина. Бажання стати лікарем спонукало мене до глибшого вивчення базових дисциплін. Результати ЗНО свідчать про мою підготовку: біологія – 197, хімія – 184».

 

 

 

 

 

Діана Остапенко  м. Житомир. «Отримала диплом спеціаліста по закінченні Житомирського базового фармацевтичного коледжу. Моя сестра цього року закінчила НМУ з дипломом з відзнакою, навчалася на медичному факультеті №1. Тому вибір закладу для продовження навчання був зрозумілим. Вступаю на фармацевтичний факультет, будемо формувати сімейну династію лікарів та фармацевтів. Займаюся спортивним бігом на дистанції, захоплююсь танцями».

 

 

 

 Олександра Чхаїдзе м. Київ. «Ще з 5-ти років мріяла стати лікарем і до своєї мети йшла наполегливо – вивчала хімію і біологію. Закінчила гімназію імені О. Пушкіна. У мене атестат та диплом з відзнакою. Хочу вступити на факультет лікувальна справа за спеціальністю «педіатрія». Вважаю, що медичний університет допоможе мені стати справжнім лікарем, адже тут зібрані провідні фахівці медичних наук. А ще я майстер спорту України з кінного виду спорту».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр