ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ТРИНАДЦЯТИЙ

26.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Тетяна Феценко м. Херсон. «Хто б міг подумати, що супроводження бабусі до аптеки вплине на мою подальшу долю і на вибір професії. Я ще тоді відчула наскільки важливо для моєї рідної людини обрати потрібні ліки, щоб вони були і ефективними, і недорогими. Згодом закінчила з відзнакою коледж і нині працюю в аптеці.  З відвідувачами намагаюся бути чемною, ввічливою та професійною. Навчання на фармацевтичному факультеті НМУ збагатить мої знання, розширить кругозір і я зможу приносити людям більшу користь».

 

 

 

 

 

 

Альона Зінченко м. Київ «Рік тому в дні, коли отримувала диплом фармацевта, в мене народилася донька Софія. А сьогодні ми обоє прийшли подавати документи на фармацевтичний факультет. І донькою ми нероздільні, бо я її годувальниця і по-друге коли ми разом почуваю себе спокійно і впевнено. Моя донечка – мій талісман, тому переконана, що обов’язково стану студенткою університету».

 

 

 

 

 

 

 

Ганна Ярова, Антоніна Оріховська Вінницька обл.«Обоє ми з Вінничини, але познайомилися в Києві коли здавали документи в НМУ. Ще нас об’єднує вже набута професія – фармація, бо ми випускники медичного коледжу. І третє – у нас спільне прагнення стати студентами заочної форми навчання. Ми прийшли до спільної думки, що гідні звання студента цього шанованого навчального закладу. Наші аргументи: ми вже є дипломовані спеціалісти в медичні галузі, за плечима певний досвід роботи  – Ганна відповідає за комплектування та контроль лікарських припаратів у бригаді екстреної допомоги, а Антоніна є діючим аптечним працівником. І найголовніше ми усвідомили, що фармація наш життєвий вибір.

 

Прес-центр