ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016 РОКУ. ДЕНЬ ДРУГИЙ

12.07.2016

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця триває вступна кампанія 2016 року.

Поряд з впровадженими нововведення коли вступники подають заяви тільки в електронній формі, певні категорії абітурієнтів подають заяви у паперовому вигляді до приймальної комісії НМУ. Це особи, які вступають за результатами вступних екзаменів у межах встановлених квот або за співбесідою, а також пільгові категорії, які подають документи в паперовому вигляді особисто – ті, хто вступатиме на заочну форму навчання; в медичний коледж на основі базової загальної середньої освіти і на основі повної загальної середньої освіти; абітурієнти, які вступатимуть на скорочені терміни навчання (на другий курс на спеціальність «Лікувальна справа», «Стоматологія», «Фармація») та ті, хто вступатиме на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України.

До уваги абітурієнтів перелік документів для вступу:

Документ, що посвідчує особу та громадянство (паспорт або свідоцтво про народження оригінал та копія);

Військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних;

Документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додаток (оригінал та копія);

Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти);

Для вступу на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України – додатково (автобіографія, довідка з місця роботи/навчання, документ «Форма 12» (висновок військово-лікарської комісії);

4 фотокартки розміром 3х4 см (кожна підписана на звороті: прізвище та ініціали);

3 конверти з марками по Україні (вказано к графі «одержувач» зворотню адресу). 

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

 Анастасія Карпічева «народилася в м. Київ. Закінчила медичний коледж з червоним дипломом. Про лікарську професію мрію з дитинства. Хочу допомагати усім. Серед захоплень виділяю музику».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Олег Тищенко «приїхав з м. Черкаси. Після закінчення школи вирішив піти слідами бабусі і стати фармацевтом. З дитинства граю у футбол та маю багато спортивних нагород. Поряд з навчанням хочу грати в університетській футбольній команді. Обіцяю наполегливо вчитись, а після зарахування не пропустити жодного гола суперників».

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лідія Харченко «народилася в с. Васильків Бориспільського р-ну. Отримала 198 балів ЗНО з біології. Закінчила медичний коледж №3 м. Києва. Професію лікаря обрала не з дитинства, та важливість професії і відповідальність за людське життя стало поштовхом свідомого вибору в якому не сумніваюся. Захоплююся медициною та малювання, а ще дуже люблю читати».

 

 

 

 

 

 

 

 

  Олександр Загладкін «народився в з м. Рівне. Обрав НМУ за рейтинговими показниками, які серед медичних вузів найвищі. Мрію вступити на лікувальну справу, фахове спрямування обиратиму в процесі навчання. Медицину вважаю своїм покликанням. Захоплююся музикою. Серед спортивних ігор перевагу віддаю настільному тенісу та волейболу».