ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ

22.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_3107 Кураш Діана, с. Парафіївка Чернігівська обл. «Після закінчення 11 класу, я довго обирала для себе майбутню професію. Вибір впав на фармацевта. Закінчила Черкаський медичний коледж (нині – Черкаська медична академія), зараз працюю в районній аптеці. Планую вступити на фармацевтичний факультет НМУ, щоб отримати диплом магістра та здобути вищу медичну освіту».

 

 

 

 

 

 

 

img_2994Альзарка Али, Альтурбе Сайф, Лівія. «Ми приїхали до вашої країни, щоб здобути вищу освіту і стати хорошими медиками. В Україні, не випадково, навчаються багато наших співвітчизників, які порадили нам вступати в НМУ. Перші враження про Україну і Київ дуже гарні, а в НМУ ми вже відчули турботу і підтримку».

 

 

 

 

 

 

 

img_2880 Яценко Вікторія, Нові Петрівці Київська обл. «За фахом я фельдшер, вже 2 роки працюю на станції невідкладної допомоги, завжди намагалася вчитися і працювати віддаючи всі сили. В школі отримала диплом з відзнакою, а сьогодні на роботі мене часто ставлять за приклад. Я не хочу запинятися на досягнутому, тому подаю документи на фармацевтичний факультет. Переконана, що навчання – запорука професійного зростання».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр