ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ДРУГИЙ ДЕНЬ

13.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_9646

Валентина Кузнєцова, м. Житомир. «Я закінчила Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича, вступила туди після 9 класу. Історія мого вступу була цікавою, адже документи на навчання я подала в останній день і крайньою в черзі, перед закриттям приймальної комісії. В коледжі я старанно навчалася і закінчила з червоним дипломом. В майбутньому хочу працювати в Києві, а Національний медичний університет імені О.О. Богомольця має хороші рейтинги та відгуки серед мої друзів, які теж тут навчаються».

 

 

 

 

 

 

img_9653 Анна Бабчанік, Катерина Леус, м. Кузнєцовськ Рівненська обл. «В цьому році ми закінчили Рівненський державний базовий медичний коледж. Вступаємо в НМУ, бо нам дуже подобається університет, а після завершення навчання, ми бачимо перспективи щодо пошуку майбутньої роботи саме в Києві”.

 

 

 

 

 

 

 

img_9655Денис Сергієнко, м. Житомир. «Хочу бути провізором – фахівцем із повною вищою фармацевтичною освітою. А звання провізора, як правило, дає право на самостійну фармацевтичну роботу і на управління аптекою в майбутньому. Я з хорошими результатами закінчив Житомирський базовий фармацевтичний коледж і тому вирішив не зупинятися на досягнутому. Пріоритетним у виборі вузу для мене став НМУ. Тут доступні ціни і, звісно, зручне для мене місце розташування”.

 

 

 

 

 

 
img_9658 Тетяна Шептекіта м. Одеса. «Для себе обрала спеціальність «педіатрія». Сама родом з Одеси, а Національний медичний університет імені О.О. Богомольця обрала через можливості, які відкриються після його закінчення в столиці та закордоном. Часто моніторила новини на сайті НМУ і читала про те, що багато студентів проходять стажування в найкращих клініках світу».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр