ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

24.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_3175 Букшицька Юлія м. Миколаїв «Я мрію здобути вищу медичну освіту і стати провізором, сьогодні подаю документи на фармацевтичний факультет. Моя знайома навчається в НМУ і саме завдяки її рекомендації я приїхала в Київ, щоб навчатися в одному з найкращих університетів. Після закінчення Миколаївського базового медичного коледжу влаштувалася на роботу – працюю аптекарем».

 

 

 

 

 

 

 

img_3194 Бакуменко Ігор м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл. «Хочу вступити на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України. Закінчив ліцей, де навчався на хіміко-біологічному профілю. Вважаю себе патріотом, а ситуація в країні спонукає мене вчитися на лікаря, щоб надавати допомогу нашим бійцям, можливо, не на фронті, а медичну. НМУ – це національний університет і він займає високу позицію в рейтингу медичних вузів, саме тому тут в мене високі шанси здобути гарну освіту і в подальшому кар’єрно зростати. Крім захоплення медициною, вже протягом 6 років професійно займаюся плаванням».

 

 

 

 

 

 

img_3184 Михалюк Тетяна м. Костопіль Рівненська обл. «У 2012 році я закінчила Рівненський державний базовий медичний коледж, 5 років працювала в аптеці, а сьогодні приїхала до НМУ, щоб подати документи та здобути вищу медичну освіту. Хочу стати провізором, а в майбутньому власником аптеки. Мої колеги та друзі теж навчалися в НМУ і рекомендували університет, як найкращий навчальний заклад».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр