ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ШОСТИЙ ДЕНЬ

18.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_2826 Біатрес Нежем м. Умань «Після закінчення школи та ЗНО в мене хороші результати, які, сподіваюся, дадуть можливість навчатися на медичних спеціальностях. Я подаю документи на 2 факультети – стоматологічний і фармацевтичний. Вважаю НМУ найкращим навчальним закладом для здобуття медичної освіти, я багато про нього читала та переглядала відгуки в інтернеті, а найголовніше те, що Національний медичний університет імені О.О. Богомольця мені радили вчителі в школі та знайомі, серед яких його випускники».

 

 

 

 

 

 

img_2829 Шквара Тетяна м. Черкаси. «Закінчила я вже Черкаську медичну академію, яку нещодавно перейменували та розширили матеріально-технічну базу, думаю наступного року буде розширення спеціальностей і можна буде вступати на лікарські спеціальності. Я не хочу втрачати рік навчання, тому сьогодні тут: вступаю на спеціальність «медицина» на 2 курс навчання. В моїй сім’ї не має медиків і часто мене запитують чого я обрала медичну спеціальність, а я просто люблю спілкуватися з людьми та їм допомагати. Університет та місто для продовження навчання обирала за порадою друзів та знайомих. Про НМУ багато позитивних відгуків і знаходиться він не дуже далеко від мого рідного міста».

 

 

 

 

 

img_2843 Голікова Ольга, Пташник Яна м. Васильків Київська обл. «Ми – подруги: разом закінчили навчання в Київському медичному коледжі ім. П.І. Гаврося і разом мріємо вступити на фармацевтичний факультет. Для нас фармацевт – це і відповідальна професія, і професія, яка приносить прибуток. Ми готові до відповідальності і хочемо забезпечувати своє життя. На сьогодні НМУ для нас найпрестижніший і саме тут можна отримати хорошу підготовку та вдосконалюватися у майбутній професії».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр