ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: СЬОМИЙ ДЕНЬ

19.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_2850Паламарчук Вікторія м. Олевськ Житомирська обл. «На мій вибір професії великий вплив мав батько – він ще з дитинства мені розповідав, що лікар – це шляхетна, гуманна та поважна професія. Після закінчення гімназії, зрозуміла, що хочу допомагати хворим діткам. В майбутньому мрію стати педіатром. Мені завжди хотілося приносити користь людям, робити щось суттєве і значуще одночасно. Тому й вирішила поступати в Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Вірю, що тут мене навчать приймати складні рішення і розуміти, що ти за все відповідаєш сам. Головне – потрібно постійно вчитися».

 

 

 

 

 

 

img_2877Кравченко Дмитро м. Київ. «У мене за плечима навчання в медичному училищі і перший досвід роботи на столичній станції невідкладної допомоги. Вважаю себе бувалим медиком, адже за 2 роки стажу був свідком багатьох критичних ситуацій між життям і смертю. І з гордістю заявляю, що разом із колегами завжди надавали кваліфіковану медичну допомогу. Сьогодні я, молодий фельдшер, прагну підвищити свій фаховий рівень в НМУ. Для цього мені потрібно успішно скласти 4 іспити і тоді я зможу стати студентом другого курсу медичного факультету».

 

 

 

 

 

 

img_2899 Пивоварова Любов м. Київ. «Маючи в руках атестат про закінчення середньої школи, пріоритетним для себе обрала стоматологічний факультет НМУ. Впевнена, що маю достатньо знань та бажання, щоб стати студенткою престижного вузу. Волю до перемоги виховувала в собі не лише у школі за партою, а й у спорті. Я майстер спорту з баскетболу і греблі на байдарках. Неодноразово успішно відстоювала спортивну честь України на міжнародних турнірах».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр