ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ТРИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

26.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_3307 Лисковець Василь с. Облапи Волинська обл. «Я виріс у сім’ї медиків. Мої батьки працюють в сільській амбулаторії, тому з дитинства бачив і відчував повагу і шану односельчан до людей цієї професії. Хочу продовжувати родину справу на військовій ниві. Для цього я закінчив ліцей з посиленою військовою підготовкою у м. Ковель а нині подаю документи на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України».

 

 

 

 

 

 

 

img_3314 Панасенко Дмитро м. Конотоп, Сумська обл. «Сьогодні я другокурсник Конотопського медичного училища. Це в мене спроба випередити час і вступити у вуз до закінчення училища. Якщо не вдасться стати студентом НМУ у цьому році, то я обов’язково повернуся до Києва, але уже дипломованим фельдшером, щоб продовжити своє фахове зростання».

 

 

 

 

 

 

 

img_3390 Толстоухов Анатолій м. Київ. «Після закінчення медичного ліцею, я протягом року навчався у бостонському навчальному закладі (штат Массачусетс, США). Нині я повернувся на Батьківщину, щоб саме тут здобувати вищу освіту. Рік навчання в Бостоні теж не пройшов для мене марно. Я вдосконалив володіння англійською мовою, отримав певні базові знання, а найголовніше переконався, що кращої країни як наша немає ніде в світі. Вступаю на спеціальність медицина – мрію стати кардіологом».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр