ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ДЕВ’ЯТИЙ ДЕНЬ

21.07.2018

У вступній кампанії 2018 року Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочався новий етап роботи приймальної комісії – абітурієнти пільгових категорій, які згідно Правил прийому до вищих навчальних закладів України у 2018 році, складають вступні іспити. Створена екзаменаційна комісія, до якої увійшли кращі педагоги профільних предметів (українська мова та література, біологія, хімія і математика). 21 липня 2018 року проведено перший іспит з біології, який складало 17 абітурієнтів, де вони демонструють свої знання згідно програми повної загальної середньої освіти.

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Анна Гринєвич, м. Київ:
«У мене вже є вища освіта. Я технолог харчової промисловості. Але хочу отримати нову професію – провізора. Тому подаю документи на відповідний факультет НМУ. Впевнена, що у мене все вийде. Адже окрім власного бажання маю підтримку своїх рідних».

 

 

 

 

 

 

 

 

Світлана Ціпкало, село Мульчиці Рівненської області:
«Я народилась у гарному великому селі. У нашій школі навчається багато дітей – 500. Є дві аптеки, амбулаторія, Будинок культури і чимало фермерських господарств. Коли я була школяркою, під час уроків з медицини прийняла рішення стати медиком. Першим кроком до здійснення свого задуму був вступ до Рівненського медичного коледжу. Тепер у мене є диплом молодшого спеціаліста з фармації. Сьогодні готова зробити наступний крок у оволодінні фахом. Тому подаю документи на заочне відділення фармацевтичного факультету НМУ».

 

 

 

 

 

 

Вікторія Сачук, Іванка Ярошович, м.Ковель Волинської області:
«Разом ми навчалися у медичному коледжі, отримали дипломи з відзнакою. А нині приїхали до Києва, щоб продовжити свій шлях у фаховому зростанні у галузі фармації. У нас є всі підстави бути впевненими, що станемо студентами столичного медичного вузу, адже окрім бажання є у нас гарні звання і перший практичний досвід».

 

 

 

Андрій Пендячук, м.Красилів Хмельницької області:

«Вже працюю в одній з аптек рідного міста. Мене взяли на роботу після закінчення Хмельницького медичного коледжу. Хочу поєднувати трудову діяльність з навчанням на заочному відділенні фармацевтичного факультету НМУ. У мене є перспективний фаховий план на майбутнє. Для цього потрібно далі розвиватися та удосконалювати свої знання та професійні навички».

 

 

 

 

Прес-центр