ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ДВАНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

24.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Богдан Жарков, м. Канів Черкаської області:

«Із золотою медаллю закінчив середню школу. Свої грунтовні знання підтвердив під час складання Зовнішнього незалежного оцінювання. З біології отримав 190 балів, з хімії 196, а з української мови та літератури 186. В мене є всі підстави вважати, що я можу претендувати на навчання в Університеті».

 

 

 

 

 

 

Катерина Островець, м. Дубровиця Рівненської області:

«В школі біологія була моїм улюбленим предметом. Це сталось передусім, дякуючи вчителю Олександру Георгієвичу Пікнеру. Він захопив мене цим предметом. Брала участь в олімпіадах з біології і неодноразово ставала презером. І ось результат – ЗНО з біології 193 бали».

 

 

 

 

 

 

Семен Панченко, м. Донецьк:

«Моя сім’я вже 4 роки проживає в місті Києві. Тут я успішно закінчив середню школу і тепер мрію стати студентом Національного медичного університету імені. О.О. Богомольця. Прикладом для мене є моя мати Юлія Олександрівна, яка працює лікарем-офтальмологом в одній із столичних клінік. Маю велике бажання долучитись до цієї справи, тому подаю документи на медичний факультет НМУ».

 

 

 

 

 

Аліна Федорчук, с.Білгородка Хмельницької області:

«Хочу стати провізором-фармацевтом. Тому після закінчення школи пішла навчатись в Шепетівське медичне училище. Тепер вирішила вступити до НМУ. Батьки підтримали мій вибір майбутньої професії. В нашій сім’ї вже є один медик – мама медсестра, але батько приватний підприємець. Найближчим часом планую працевлаштуватись фармацевтом, щоб на практиці освоювати професію».