ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: П’ЯТИЙ ДЕНЬ

17.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Сергій Подунайчук, с.Бишів Київської області:
«НМУ має імідж навчального закладу, який готує гарних спеціалістів. А я хочу стати саме таким, щоб міняти ситуацію в медицині на краще. Моя мама працює лаборантом. А я вже закінчив медичний коледж і мав можливість на практиці (працюючи на «швидкій», в операційному блоці) пересвідчитися, що мій вибір професії правильний. Займаюсь спортом (футбол, волейбол) і сподіваюсь, що в Університеті продовжу ці заняття».

 

 

 

 

Наталія Гирич, смт Добровеличківка Кіровоградської області:
«Лаборантом працюю вже 16 років. Хочу здобути ще й вищу освіту, аби виконувати свою роботу на більш високому професійному рівні. Можливо, стану лікарем-лаборантом. Цікавлюсь нетрадиційною медициною. І думаю, що саме у поєднанні з народними методами лікування фармація буде найбільш ефективно допомагати людям».

 

 

 

 

 

 

Інна Єрошенко, м.Алчевськ Луганської області:
«Мої батьки – вчителі. Але я з дитинства мріяла стати лікарем. Під час навчання у медичному коледжі остаточно зрозуміла, що ця професія – моя. Знаю, що цей Університет дуже престижний, він дає гарні знання і у Києві є можливість знайти роботу. Я буду хорошим лікарем, хотілось би – акушер-гінекологом. Думаю, що маю добру базу знань, щоб вступити на бюджетну форму навчання».

 

 

 

 

Дмитро Чернега, м. Первомайськ Миколаївської області:
«Я не із родини медиків, батьки працюють на заводі. Але лікарем мріяв стати з дитинства. Хірургом чи кардіологом. Мені подобається Київ, подобається Університет, в якому хочу вчитися, знаходити друзів. Тут є гарні можливості не лише для отримання необхідних знань, але й щодо лікарської практики, міжнародного стажування. Маю хобі – гра на гітарі».