ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ШОСТИЙ ДЕНЬ

18.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Костянтин Стрічко, м. Жашків Черкаської області:

«Вступаю до НМУ після закінчення Черкаської медичної академії. Разом з дипломом спеціаліста з фармації отримав перший практичний досвід – працював в аптеці. Тепер я добре усвідомлюю, що моя професія потребує не лише знань механізму дії лікарських препаратів, а й знань анатомії й фізіології людини та багатьох клінічних дисциплін. Впевнений, що ці глибокі знання та практичні навички отримаю в Університеті».

 

 

 

 

 

 

Анна Петрова, м. Трускавець Львівської області:

«Моя бабуся працює гастроентерологом, а мати ендокринологом, я ж вступаю на «лікувальну справу». Хоч рідні й медики, але свій вибір я робила самостійно й усвідомлено. Закінчивши Самбірський медичний коледж, вирішила продовжити навчання в НМУ. Щоб допомагати людям, необхідно бути висококваліфікованим лікарем, яких зараз дуже мало. Для цього мені потрібні ґрунтовні знання, які й планую здобути в НМУ».

 

 

 

 

 

Віктор Гуцол, м. Острог Рівненської області:

«Подаю документи на факультет підготовки лікарів для Збройних Сил України. Мрію стати військовим лікарем. Це дасть мені можливість поєднати захоплення медициною із виконанням свого патріотичного обов’язку – служіння Україні».

 

 

 

 

 

 

 

Наталія Кузьмич, с. Довжиця Волинської області:

«Зупинила свій вибір на фармацевтичному факультеті НМУ. Багато знайомих вже є студентами Університету й вони радили вступати саме сюди, оскільки задоволені викладачами і якістю навчального процесу. Після закінчення Луцького базового медичного коледжу зрозуміла, що потрібно продовжувати навчання: вища освіта необхідна для подальшого професійного розвитку. Люди завжди хворіють і їх потрібно лікувати, а для цього необхідно правильно підібрати ліки, це можна зробити, лише маючи ґрунтовні знання та практичні навички».