ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ВОСЬМИЙ ДЕНЬ

20.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Ольга Стрілець, Анна Прит, село Рокитне Рівненської області:
«Ми завершили навчання в одному з Київських медичних коледжів і отримали дипломи молодших спеціалістів з фармації. Сьогодні ми знаходимося у стінах НМУ ім. О. О. Богомольця, поки що на правах абітурієнтів. Тут прекрасна атмосфера, привітні студенти та викладачі – члени приймальної комісії. Тепер все залежить тільки від нас – від того, як ми складемо вступні іспити. Сподіваємось, що успішно пройдемо цей відповідальний етап і зможемо продовжити оволодіння фахом».

 

 

 

 

 

Ян Смолярчук, м. Рівне:
«В той час, коли я вирішив вступати до Острозького військового ліцею, на сході України почалися запеклі військові дії. У мене було прагнення стати захисником своєї Вітчизни. Тому став учнем ліцею і успішно закінчив його у цьому році. Нині подаю документи на факультет підготовки лікарів для Збройних Сил України, адже я добре розумію, що армія нині потребує фахових медиків».

 

 

 

 

 

Ірина Бегаль, село Добре Волинської області:
«Я народилася у сім’ї педагогів. Моя мати, Світлана Григорівна, багато уваги приділяла тому, щоб я росла щасливою, здоровою та інтелектуальною. Я люблю читати. У мене своя маленька бібліотека. Останнім часом у ній почала з’являтись медична література. Так я прийшла спочатку до медичного коледжу, який успішно закінчила у цьому році, а нині вступаю до столичного медичного університету імені О.О.Богомольця. Саме тут я хочу продовжити свій творчий, професійний шлях у медицину».

 

 

 

 

 

 

Катерина Заболотна, Аліна Адамова, м. Деражне Хмельницької області:
«Ми випускниці Хмельницького медичного коледжу. Хочемо поєднувати практичну роботу з навчанням на фармацевтичному факультеті НМУ. Поки що не плануємо працювати фармацевтами, але ті нові знання, які можемо отримати у процесі навчання, безумовно, стануть у нагоді у нашій майбутній роботі фельдшером – Катерині на районній станції невідкладної допомоги, Аліні – військовим фельдшером у Збройних Силах України».