ЮВІЛЕЙНА ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ 1987 РОКУ

24.05.2017

20 травня 2017 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулася зустріч випускників 1987 року випуску.

На ювілейну зустріч – з нагоди 30-річчя випуску – зібралося понад 120 колишніх студентів I лікувального факультету Київського медичного інституту, серед яких представники понад 25 медичних галузей: терапевти, хірурги, акушери-гінекологи, офтальмологи, онкологи, неврологи, психіатри. У дружній атмосфері колеги ділилися своїми досягненнями – це захищені кандидатські та докторські дисертації, освоєння нових сучасних лабораторних, біохімічних та імунологічних методик, багато з яких були вдосконалені та захищені авторськими свідоцтвами на винаходи, патентами, свідоцтвами на раціоналізаторські пропозиції, впроваджені в практику охорони здоров’я. Серед випускників є представники науково-дослідних інститутів, професори і доценти вищих навчальних закладів, лікарі первинної ланки та вузькі спеціалісти.

Випускники Національного медичного університету 1987 року вдало поєднують досвід та мудрість надбаних років і дякують Alma mater за знання, путівку в життя та настанови.