З 22 СЕРПНЯ РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ ВНОСИТЬСЯ ДО “ЕЛЕКТРОННОГО ДЕКАНАТУ”

18.08.2016

ДО УВАГИ ЗАВІДУВАЧІВ КАФЕДР ТА ДЕКАНІВ ФАКУЛЬТЕТІВ!

Вперше в НМУ імені О.О. Богомольця, з 22 серпня 2016 року, відповідно до наказу № 382 від 10.06.2016, розклад навчальних занять на осінньо-зимовий семестр 2016/2017 н. р. вноситься до АСУ «Електронний деканат». Автоматизована система управління впроваджується з метою координації дій підрозділів Університету та вдосконалення контролю успішності студентів з навчальних дисциплін.

Відповідно, завданням завідувачів кафедр буде:

вчасне закріплення потоків лекцій та академічних груп за викладачами та навчальними аудиторіями кафедр – до 25 серпня 2016 року:

з 1 вересня 2016 року забезпечення ведення електронних журналів успішності студентів в АСУ «Електронний деканат» та виставлення поточних оцінок в день проведення заняття для студентів всіх курсів та факультетів.

Успішне виконання цих завдань працівниками кафедри дозволить здійснювати оперативний моніторинг відвідування занять та успішності студентів факультетів як деканами так і співробітниками деканатів факультетів, так і самими студентами, що сприятиме збільшенню прозорості навчально-виховного процесу в Університеті.