ЗАСІДАННЯ АНГЛОМОВНИХ ГУРТКІВ ENGLISH SPEAKING CLUB

12.12.2018

30 листопада 2018 відбулось засідання English Speaking Club (загальна секція), присвячене темі сезонних інфекційних хвороб. У засіданні взяли участь понад 70 студентів 1-6 курсів та студенти факультету підготовки іноземних громадян. Асистент кафедри внутрішньої медицини №4 Юлія Тиравська презентувала цікаві практичні рекомендації щодо діагностики та лікування вірусних інфекцій, які студенти в малих групах обговорили англійською мовою. Жива атмосфера взаємодії панувала протягом усього засідання: студенти обговорювали власні презентації, учасникам було представлено відзнятий відеоматеріал, присвячений профілактиці інфекційних хвороб, проведено театралізований квест та інтернет-гру. Завершило засідання виконання попурі з англійських пісень.

7 грудня 2018 в конференц-залі Стоматологічного корпусу відбулось засідання English Speaking Club for Dentists, присвячене темі надзвичайних ситуацій та невідкладних станів в стоматології. У засіданні взяли участь понад 30 студентів, включаючи студентів факультету підготовки іноземних громадян та Медичного коледжу. Студенти англійською мовою обговорили основні особливості анафілактичного шоку, набряку Квінке в стоматології, а також лікування переломів зубів та перелому щелепи, показали театралізовані жарти-сценки, влаштували змагання у малих групах «Музична коробка» та «гаряча картопля».

Наприкінці, за традицією англомовних клубів в НМУ, студенти виконали пісню англійською мовою.

Наступне об’єднане засідання English Speaking Club та English Speaking Club for dentists відбудеться 20 грудня о 16.00. Тема засідання: «Вечорниці в Україні та за кордоном: об’єднуємо традиції».