ЗАСІДАННЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ ЩОДО ПРИЙОМУ СТУДЕНТІВ НА ДЕРЖАВНЕ ЗАМОВЛЕННЯ

08.08.2016

6 серпня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося заключне засідання Приймальної комісії НМУ.

Про попередні підсумки прийому та зарахування абітурієнтів на місця державного замовлення розповів заступник голови Приймальної комісії, професор Олександр Науменко. Загалом вступна кампанія 2016 року пройшла успішно та прозоро, напередодні понад тисяча абітурієнтів відвідало університет на Дні відкритих дверей, яких в цьому році було 4, абітурієнтам були роздані інформаційні матеріали та пам’ятки для ознайомлення з університетом.

«Серед особливостей цьогорічної вступної кампанії – відбулося ліцензування університету на навчання та здобуття освітнього рівня «магістр»; вперше проводився набір на освітню програму «стоматологія» 2 курс; заяви подавалися лише в електронному вигляді (95 відсотків). Документи в паперовому вигляді подавали лише ті абітурієнти, місця яких були виділені за квотами або за результатами вступних іспитів. Також було введено вагові коефіцієнти в залежності від даного вузу», – зауважив професор Олександр Науменко.

Інновацією вступної кампанії цього року стала відміна цільового сільського прийому і вперше відмінено поза конкурсний набір.

Університет триматиме свій статус одного з найкращих медичних закладів нашої держави, підтвердження цьому велика кількість заяв від людей з усіх регіонів України, які прагнуть навчатися в його стінах.

Прес-центр