Засідання ректорату 07 листопада 2018 р.

09.11.2018

07 листопада 2018р. у адміністративному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця під головуванням виконуючого обов’язки ректора, професора Науменка Олександра Миколайовича відбулось засідання ректорату.

В засіданні взяли участь проректори, декани, голова профкому співробітників, голова профкому студентів, голови студентських рад факультетів, керівники структурних підрозділів Університету.

В.о.ректора, професор Науменко О.М. поінформував присутніх, що    05 жовтня 2018р. було затверджено новий штатний розклад Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, відповідно до якого внесені зміни до кількості та розподілу функціональних обов’язків співробітників Університету.

На засіданні ректорату було розглянуто питання щодо заборгованості по оплаті за навчання та проживання вітчизняних та іноземних студентів. Заслухали звіти деканів факультетів щодо академічної заборгованості вітчизняних студентів,  готовності кафедр до прийому іноземних англомовних студентів 1-го курсу. Заслухали доповідь в.о.декана по роботі з іноземними студентами Соручан В.П. щодо академічної заборгованості іноземних студентів, забезпечення проживання іноземних студентів 1-го курсу. Про роботу клубу «Медик» за 2016-2018р. звітував директор клубу «Медик» Терпелюк І.П.

На засідання ректорату був запрошений Голова антикорупційного комітету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професор Степаненко В.І. На запит в.о. ректора, професора Науменка О.М. професор Степаненко вказав на відсутність документації щодо діяльності Комітету. Ухвалено рішення щодо звітування по роботі Антикорупційного комітету на наступному засіданні ректорату. Зауважимо, що при огляді кабінету №106, в якому мав працювати антикорупційний комітет НМУ імені О.О.Богомольця встановлена відсутність відповідної документації та інформації на електронних носіях щодо діяльності антикорупційного комітету, про що складено відповідний акт.

Під час засідання було також обговорено поточні питання щодо діяльності Університету.

                                                                                                                                                                                        Прес-центр