ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ХІРУРГІЇ №4

14.03.2018

13 березня 2018 року відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри хірургії №4 на тему «Експеримент у хірургії».

Протягом двох годин студенти разом із науковим керівником, д.мед.н., професором Василем Храпачем обговорили основні засади проведення досліджень, написання наукових робіт. Також, під час засідання гуртківці заслухали цікаву та інформативну доповідь студента 4 курсу, медичного факультету №1 Ісаєнко Івана, котрий розповів про основні віхи розвитку хірургії, фундаторів сучасної галузі, найбільші досягнення та сміливі експерименти, які свого часу стали поштовхом для створення багатьох методик та технологій у хірургії, котрі для нас вже є звичними.

Після цього професор В.В. Храпач розібрав доповідь та презентацію, пояснив сильні сторони та допущені помилки, а також провів коротку лекцію про правила подачі матеріалу для публічних виступів. Наступне засідання студентського наукового гуртка кафедри хірургії №4 заплановане на квітень 2018. Більше інформації про роботу СНГ за посиланнями facebook.com/groups/surgery4.nmu/ та t.me/nmu_surgery4sg

Студентський науковий гурток кафедри хірургії №4