ЗАВЕРШЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ КАФЕДРИ РАДІОЛОГІЇ ТА РАДІАЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ

15.11.2016

За останні 2 роки основні зусилля з розвитку і підтримки матеріально-технічної бази Національного медичного університету імені О.О. Богомольця були спрямовані на капітальний ремонт та реконструкцію навчальних аудиторій, приміщень кафедр, студентських гуртожитків, оснащення комп’ютерних класів та придбання мультимедійних засобів.

15 листопада 2016 року відбулася презентація відремонтованих та оновлених після капітального ремонту приміщень кафедри радіології та радіаційної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Загальна площа, охоплена ремонтними роботами на кафедрі складала 930 кв.м. Приміщення оглянула ректор НМУ, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Амосова, а також представники адміністрації університету.

Найбільший обсяг ремонтних робіт та реконструкції кафедри, які проводилися з 21 березня 2016 року було здійснено на цокольному та першому поверхах морфологічного корпусу, де капітально відремонтовано 16 кабінетів та 2 санвузли (цокольний поверх) та 17 кабінетів і 1 санвузол (1 поверх). Окрім того, були оновлені коридори, сходи, вхідна група та вестибюль.

Повністю оновили систему електропроводки, водопостачання й обігріву. Окрему увагу приділили системі освітлення. Проведені і санітарно-технічні роботи, а це – заміна каналізаційних труб та труб водопостачання, установка нової сантехніки. З внутрішніх робіт – покладено плитку на підлогу в коридорах кафедр, пофарбовано стіни та стелі. Повністю проведена гідроізоляція в приміщеннях. Також встановлені гранітні сходи з центрального входу на кафедру радіології та радіаційної медицини і бокові перила.

Крім того, здійснено комплекс робіт із утеплення приміщень: замінені вікна та двері кабінетів на металопластикові, встановлені нові енергоефективні радіатори опалення, настінні і стельові світильники.

На оновленій після капітального ремонту кафедрі навчаються студенти 3-го та 5-го курсу медичних факультетів університету.

Спільними зусиллями адміністрації та усього колективу в цих складних економічних умовах вдалося не лише зберегти, а й розвивати соціально – економічну інфраструктуру університету, створити всі необхідні умови для організації навчально-виховного процесу та провести цілий ряд капітальних ремонтів на кафедрах для комфортного навчального побуту студентів і викладачів.

Прес-центр