ЗАВЕРШУЄТЬСЯ АТЕСТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ-ПЕДІАТРІВ

20.06.2018

Атестація студентів медичного факультету №3 завершується комплексним практично орієнтованим іспитом з внутрішніх хвороб, хірургії та гігієни. Навчальною базою для іспиту стала Міська клінічна лікарня №12, де розташовані випускаючі кафедри хірургії №3 (завідувач – професор Петро Фомін) та внутрішніх хвороб №4 (завідувач – Віктор Лизогуб). Тут зроблено все необхідне для організації і проведення успішної атестації випускників. Екзаменували студентів також провідні викладачі кафедр інфекційних хвороб, дитячої хірургії, гігієни.

Відмінник навчання Максим Друзенко зазначив, що для нього і його однокурсників це відповідальний момент у фаховому зростанні. Адже під час іспиту потрібно продемонструвати знання та практичні навички, набуті протягом шести років навчання.
Студент під час іспиту отримує три оцінки. Кожна з них – це інтегрований показник знань кількох дисциплін, об’єктивна думка багатьох екзаменаторів. У своїй майбутній практичній діяльності наші випускники мають бути готовими до виконання профілактичних заходів первинної і вторинної ланки. Під час екзамену вони демонстрували знання і розуміння чинників рівня громадського здоров’я населення.

Редакція газети «Медичні кадри»