ЗБОРИ СТУДЕНТІВ 3 КУРСУ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ОСКІ-1

10.04.2018

3 квітня 2018 року у конференц-залі фізико-хімічного корпусу відбулися Збори студентів 3 курсу щодо проведення об`єктивізованого структурованого клінічного іспиту ОСКІ-1. Захід розпочали представники Студентської ради Медичного факультету №2 Шевченко Тараса та Рамазанової Діани – організатори та ініціатори зустрічі.

Декан медичного факультету №2, доцент Наталія Літвінова акцентувала увагу на цьогорічних нововведеннях: деталізувала організаційні моменти, таймінг, місце проведення, критерії оцінювання. На основі аналізу попереднього досвіду, надано дієві лайфхаки щодо успішного складання ОСКІ. На зустріч з третьокурсниками було запрошено також представників кафедр, що традиційно приймають іспит. Доцент кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 Ольга Плєнова у своїй доповіді зосередила увагу на особливостях терапевтичних станцій, змісті завдань, джерелах та методах підготовки. Асистент кафедри загальної хірургії №1 Єлизавета Козачук відзначила специфіку хірургічних станцій, вимоги до студентів та особливості матеріалів та інструментів, що будуть використовуватись на ОСКІ. Остання доповідь про суть педіатричної практичної навички належала асистенту кафедри педіатрії №4 Євгенії Бурлаці. На додаткові запитання студентів фахові відповіді надавала проректор з наукової роботи, доцент Олена Стеченко.
Захід відвідало більше 400 студентів. Крім того, на заході були присутні декан медичного факультету №3, професор Оксана Виговська, заступники декана медичного факультету №1 Олена Кармазіна та Земфіра Морозова, заступник декана медичного факультету №2 по роботі зі студентами 3–4 курсів Юлія Перепелиця. Це була не остання можливість поспілкуватись про ОСКІ. Згодом буде анонсовано інформацію щодо подальших зустрічей. Дякуємо кожному за небайдужість до власного майбутнього!

Студентська рада Медичного факультету №2