ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ТА СТОМАТОЛОГІЧНОГО МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ НМУ З ПРОФ. ТОММІ ЛІННЕ (КАРОЛІНСЬКИЙ ІНСТИТУТ)

04.11.2016

29 жовтня 2016 р. в Стоматологічному медичному центрі НМУ відбулася зустріч проф. Томмі Лінне (Каролінський інститут, Швеція) з представниками адміністрації та стоматологічного факультету Університету. Зокрема, на зустрічі були присутні проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи, проф. Олеся Линовицька, директор Стоматологічного медичного центру, проф. Андрій Копчак, декан стоматологічного факультету, проф. Наталія Біденко, начальник науково-дослідної частини, к.мед.н. Андрій Дінець, доцент кафедри терапевтичної стоматології Юлія Коленко, доцент кафедри стоматології Інституту післядипломної освіти Наталія Зелінська.

Під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці між НМУ та КІ у сфері стоматології.

Крім того, у рамках цього візиту відбулася зустріч проф. Лінне з проф. Ларисою Хоменко (кафедра дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань), під час якої були розглянуті можливості співробітництва НМУ та КІ у сфері профілактики стоматологічних захворювань у дітей.

Відділ міжнародних зв’язків